Civaner, Bandırma'dan ayrılıyor

Civaner, Bandırma

Psikiyatr Ali İhsan Civaner: İnsanın mutluluğu, ailesinin mutluluk ve huzuruna bağlıdır”







Psikiyatr Ali İhsan Civaner: İnsanın mutluluğu, ailesinin mutluluk ve huzuruna bağlıdır”

Psikiyatr Ali İhsan Civaner, Psikososyal Sorunlar” konusunda düşüncelerini açıklarken, insanın mutluluğunun, ailesinin mutluluğu ve huzuruna bağlı bulunduğuna dikkati çekti.


Mutlu yarınların temelinin bugünden başlayarak atılabileceğini vurgulayan Dr. Civaner, Türkiye'nin, demokrasi kültürünü hâlen çok iyi benimseyemediğini vurguladı.


Genç kuşakların şekillenmesinin, öncelikle anne ve babaların elinde olduğuna işaret eden Civaner, eğitim ve öğretimin de öneminin altını çizerken, Çağdaş ve kaliteli bir eğitim-öğretim vermeyen uluslar, yarı cahil lise mezunu yetiştirirler” dedi.

Halk ozanı Neşet Ertaş'ın vefâtından da büyük üzüntü duyduğunu belirten Civaner, Neşet Ertaş üstat, Anadolu'nun harman yerinin yanık rüzgârını bizlere taşıdı. Neşet Ertaş, tevazu ile asaleti birlikte taşıyan bir halk ozanıydı” diye konuştu.

Civaner, Bandırma'dan ayrılıyor

Öte yandan, uzun süredir Bandırma Manşet'te haftalık söyleşileri yayınlanan Psikiyatr Dr. Ali İhsan Civaner, Bandırma'dan ayrılıyor.


Akhisar Özel Hastanesi ile anlaşan Civaner, Bandırma'ya vedâ etti. Civaner, Bandırma'yı çok sevdiğini vurgularken, Bandırma'ya hizmet, bir ibadettir. Gönlüm her zaman Bandırma ve Bandırmalıların yanında olacak” dedi.

Bandırma Manşet ailesi olarak biz de, haber sitemize haftalık söyleşileri ile renk katıp, özel bir izleyici kitlesi yaratan Dr. Civaner'e yürekten teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında da sağlık ve mutluluklar diliyoruz.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı